Annons:

Sök

Annons:

Tillsättningen av klubbchef i VIK klar:

Västerviks IK har tillsatt tillsvidaretjänsten som klubbchef. Petra Axelsson har valts ut. Foto: Bildbyrån

Tillsättningen av klubbchef i VIK klar: "Bästa förutsättningarna att lyckas"

Västerviks IK gör om tjänsten som klubbchef – projektanställning till tillsvidareanställning – och gick ut med en öppen rekrytering. Tjänsten är nu tillsatt och Petra Axelsson fortsätter därmed i rollen som klubbchef. 

Annons:

Hockeyettan-klubben Västerviks IK gick i mitten av juni ut med nyheten om att de är på jakt efter en ny klubbchef. Ordförande Urban Widén berättade för vår tidning om beslutet att göra om tjänsten från projektanställning till tillsvidareanställning.  

”Vi väljer att ha en klubbchef på permanent basis och därför vill vi gå ut i god tid, annonsera ut tjänsten och göra en ordentlig genomlysning av de kandidater som finns”, sa VIK:s ordförande Urban Widén till DVV då. 

Petra Axelsson har varit klubbchef i VIK via en projektanställning sedan förra sommaren – och nu meddelar klubben att Axelsson är utsedd till klubbchef i VIK på permanent basis. 

”En enig styrelse i VIK har glädjen att meddela att Petra är den som har de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen av de fyra kandidater som intervjuats. Styrelsen satte upp en så kallad ideal kandidatprofil för rollen som alla sökande fick ta del av innan intervjuerna. Vi är mycket nöjda med rekryteringsprocessen och alla sökandes kompetens”, skriver VIK på sin Facebooksida.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: