Annons:

Sök

Annons:

Flera VH- och VIK-ungdomar närmar sig TV-pucken

VH:s Kalle Svensson, Alice Kennmark, Elsa Zukiewicz och Leah Kostenius har kallats till Smålandslägret i Västervik. Foto: Privat

Flera VH- och VIK-ungdomar närmar sig TV-pucken

Hockeyspelare födda 2009, eller senare, har kallats till ett tre dagar långt Smålandsläger. Smålands ishockeyförbund har kallat 35 tjejer och 37 killar till Smålanscampen i ACT-hallen, Västervik. Bland de kallade finns flera spelare, hemmahörande i Vimmerby Hockey och Västerviks IK.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Flera VH- och VIK-spelare har blivit kallade till Smålandsläger i Västervik. Lägret är ett förberedande sådant, inför klassiska TV-pucken.

De 37 uttagna killarna som blivit kallade, samlades under torsdagen. En av de är backen, Kalle Svensson, från Vimmerby Hockey. Västerviks IK har två representanter blande uttagna. Det handlar om forwarden, Sigge Stoltz, samt backen, Albin Westerlund.

Den sistnämnde sade så här till vår tidning, i våras, när drömmen om TV-pucken kom på tal:

– Det vore väldigt coolt. TV-pucken är ju väldigt stort i Sverige.

På tjejsidan har Vimmerby Hockey tre tjejer med på listan av de uttagna. Elsa Zukiewicz, Leah Kostenius och Alice Kennmark har alla blivit kallade. Samtliga är födda 2010 och har blivit kallade, trots att det i första hand är flickor födda 2009 som spelar TV-pucken i år. Tjejerna samlas på fredagen.

Killarna spelar TV-pucken i Karlskrona, 6-8 september. Tjejerna spelar i Kallinge, 13-15 september.

Linus Palmér Hård

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: