Annons:

Sök

Annons:

Tilltänkte spetsvärvningen tvingas lämna allsvenska klubben

Nybro Vikings bryter kontraktet med nyförvärvet Matt Berry. Foto: Bildbyrån

Tilltänkte spetsvärvningen tvingas lämna allsvenska klubben

Nybro Vikings såg stor potential i nyförvärvet Matt Berry. Nu, med mindre än en månad kvar till seriestart, bryter den allsvenska klubben med amerikanen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Den 32-årige forwarden Matt Berry värvades in för att vara en tilltänkt ledande spelare i Nybro Vikings. Han anslöt från det slovakiska laget HK32 Liptovsky Mikulas där han producerade 34 poäng (15+19) på 48 matcher. Han har tidigare säsonger vräkt in poäng i ECHL, bland annat 61 poäng på 44 matcher säsongen 2021/22. 

Efter att ha fått spela högt upp i laget i de två första träningsmatcherna spelade amerikanen i fjärdekedjan mot BIK Karlskoga och var uppsatt som extraforward mot Södertälje SK. 

Nu, efter endast fyra träningsmatcher i Nybro Vikings, meddelar klubben att parterna har enats om att bryta kontraktet. 

”Det känns aldrig bra att behöva ta ett sånt här beslut men detta blir bäst för båda parter. Vi har en hög kravbild på alla våra spelare och Hockeyallsvenskan är en väldigt tuff liga att spela i. Vi värvade Matt för att han skulle vara en ledande spelare och jag anser att han inte har nått upp till mina förväntningar”, säger sportchefen Mikael Aaro i en kommentar till klubbens hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: