Annons:

Sök

Annons:

VH släpper officiell hymn – tillsammans med Namelle

Vimmerby Hockey släpper officiell hymn tillsammans med artisten Namelle. Bilden är ett montage. Foto: Ossian Mathiasson/Pressbild

VH släpper officiell hymn – tillsammans med Namelle

Vimmerby Hockeys seriepremiär i Hockeyallsvenskan är bara en vecka bort. Nu släpper VH en stor nyhet inför den historiska premiären. 

Annons:

Den nya officiella hymnen för Vimmerby Hockey kommer att släppas i samband med seriepremiären mot Nybro Vikings den 20 september. Klubben skriver att hymnen är tänkt att bidra till gemenskap och framåtanda. 

Låttiteln är "Stolta Tigerhjärtan" och är ett samarbete mellan föreningen och artisten Elin Namnieks, mer känd under artistnamnet Namelle. 

Elin Namnieks är ursprungligen från Locknevi men har numera sin bas i Stockholm. Hon har uppdrag både inom och utanför Sveriges gränser. 

– Då det ligger i föreningens anda att värna om och utveckla egna produkter kändes det självklart att välja en artist med lokalt ursprung. Vår förhoppning är att vi tillsammans kan sjunga med och känna stolthet över vårt Vimmerby Hockey, säger eventgruppens Andreas Malmunger i ett uttalande.

"Stora Tigerhjärtan" tillgängliggörs på Spotify den 20 september och går att lyssna på från nedsläpp, alltså 19.00. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: