Annons:

Sök

Annons:

Mardrömsstart för nyckelspelaren – fick utgå direkt

Tidigt i matchen fick Anton Carlsson kasta in handduken.

Mardrömsstart för nyckelspelaren – fick utgå direkt

Det blev en mardrömsstart för Vimmerbysonen Anton Carlsson. I den allsvenska premiären mot Nybro Vikings fick han utgå redan efter ett par byten.
– Surt för egen del, säger han.

Annons:

När Vimmerby presenterade sin lineup i den allsvenska premiären var succékedjan från ifjol – med Eddie Levin, Jakob Karlsson och Anton Carlsson – intakt. En demonstration av att det här är ett hemvävt Vimmerbylag som ska göra det här. 

Men för Anton Carlsson blev premiären inte långvarig. Redan i ett av matchens allra första byten skadade han axeln. 

– Det var bara en olycklig situation och en smäll som tog illa, säger nyckelspelaren med en grön mitella för axeln.

Vad känner man över det?

– Nej, det var verkligen inte den start man hoppats på. Det är riktigt surt för egen del och tråkigt när man slitit för det här så länge. Jag känner mig i jättebra form och vet att jag kan bidra. Man vill ta vara på säsongen i Hockeyallsvenskan och så börjar den så här. Men det är bara att kriga på och ta sig tillbaka så snabbt det går. 

Opererat den tidigare

Axeln har Anton Carlsson opererat tidigare, men som tur var fick inte AC-leden sig någon smäll. 

– Jag har haft problem med axeln tidigare och vi får se hur illa det är. Jag kan inte säga något nu, men vi får se på måndag när jag har pratat med läkaren. 

Från sidan fick VH-forwarden följa den historiska hemmapremiären i Hockeyallsvenskan mot Nybro Vikings. Han fick se sitt Vimmerby ta ledningen med 1-0, tappa till 1-2, vända tillbaka till 3-2 och slutligen se Nybro utjämna till 3-3. Lagkaptenen Jakob Karlsson avgjorde sedan straffläggningen och ordnade två poäng till VH. 

– Fantastiskt att se den match vi gör. Det här är så skönt. Jag tycker att vi gör en jättebra match och visar att vi kan stå upp mot alla lag. Nybro har storsatsat, men vi står upp och visar att vi inte är här för att titta på. Det bådar gott.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: