Annons:

Sök

Annons:

Stjärnvärvningen och Nybro går skilda vägar – jagar förstärkningar

Émile Poirier har gjort sitt i Nybro Vikings. Foto: Bildbyrån

Stjärnvärvningen och Nybro går skilda vägar – jagar förstärkningar

Émile Poirier var en av hela Allsvenskans mest uppskrivna värvningar. Men redan efter sex omgångar går centern och Nybro skilda vägar. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Motivet beskrivs vara en sjukdomssituation i kanadensarens familj. 

– Jag blev kontaktad av Émile igår och idag sågs vi på kontoret. Vi hade ett bra samtal där det framkom att det är en ohållbar situation för honom att vara ifrån sin familj. Han känner att han inte kan fokusera och prestera på den nivån som han vet att han kan och han är ledsen över att behöva lämna Nybro. Efter ett känslosamt samtal har vi enats om att gå skilda vägar vilket är tråkigt men ingen kan prestera om det finns problem privat, säger sportchefen Mikael Aaro i ett pressmeddelande. 

Det är andra importen som Nybro bryter med under säsongen. Laget har inlett seriespelet med sex raka förluster och Aaro jagar nyförvärv. 

– Med Émile ur ut laget kommer vi att vara kortare i numerären vilket inte är hållbart över tid. Direkt detta blev känt för mig har jag startat processen för att hitta en ersättare. När den spelaren kan vara på plats är svårt att svara på men arbetet är igång på högvarv, säger sportchef Mikael Aaro.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: