Annons:

Sök

Annons:

IKO vann dragkampen om poängspelaren: ”Hög skicklighetsnivå”

Carter Camper är klar för IK Oskarshamn.

IKO vann dragkampen om poängspelaren: ”Hög skicklighetsnivå”

IK Oskarshamn landar en vass värvning precis framför ögonen på IF Björklöven. Carter Camper, som har ryktats till Umeålaget under hösten, är klar för den allsvenska nykomlingen. 

Annons:

Den amerikanske forwarden ansluter till IK Oskarshamn på ett säsongskontrakt.

Carter Camper kom till Leksand 2020 för att göra sin första säsong i Sverige och SHL. På sina första 46 matcher i landets högsta serie stod han för 46 poäng och snittade därmed en poäng per match. Han fortsatte att vara en bärande spelare under andra säsongen i Dalarna och stod för 48 poäng på 50 SHL-matcher.

Efter sejouren i Leksand begav han sig till Schweiz för att avsluta säsongen 2022/2023 tillsammans med Zug och återvände sedan till Europa och spel med Tappara i finska Liiga. Camper vräkte in poäng – 48 poäng i grundserien och sju poäng i slutspelet – och klubben vann guldet. 

Sportchefen Oscar Alsenfelt är nöjd med värvningen. 

”Carter är en spelare med hög skicklighetsnivå som kan göra andra spelare bättre. Han har varit med och vunnit tidigare, och lyckats göra poäng i alla lag han varit. Han kommer bidra med både erfarenhet, ledarskap och en hög kvalité, speciellt offensivt”, säger Oscar Alsenfelt.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: