Annons:

Sök

Annons:

Eldsjälen Tommie blev utan pris: ”Sjukt att jag kommit hit”

Tommie Andersson fick inte Beijers Eldsjälsstipendium, men njöt tillsammans med familjen på Hovets läktare. Foto: Privat

Eldsjälen Tommie blev utan pris: ”Sjukt att jag kommit hit”

Tommie Andersson var en av tre nominerade till Beijers Eldsjälsstipendium. Priset delades ut i dag, men det blev ingen seger för Vimmerbybon.
– Det är sjukt att jag ens har kommit hit och är med bland de tre, säger Tommie Andersson från Hovets läktare.

Annons:

Den här veckan har Beijer Hockey Games (tidigare Sweden Hockey Games) avgjorts. Strax innan dagens match mellan Sverige och Finland i Hovet i Stockholm delades också nyinstiftade Beijers Eldsjälsstipendium ut. För knappt två veckor sedan skrev vi att Tommie Andersson, Vimmerby Hockey, var en av tre nominerade. Övriga nominerade var Björn och Tina Lundkvist, Enköpings SK Hockey, och Hannu Heinola, Väsby IK Hockey.

Materialförvaltare prisades

Den som fick ta emot Beijers Eldsjälsstipendium i dag var Hannu Heinola, som har varit materialförvaltare i 50 år. En minst sagt värdig vinnare, förstås.

Och Tommie Andersson och hans familj njöt ändå på Hovets läktare.

– Det är sjukt att jag ens har kommit hit och är med bland de tre. Nu sitter vi och njuter av lite hockey. Det är kul att byta ut Tigerkulan i Vimmerby mot Hovet en gång ibland, säger Tommie Andersson och skrattar.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: