Annons:

Sök

Annons:

Så går Vimmerbys jakt på en ny tränare vidare

Vimmerby Hockey jobbar nu för att ersätta Phil Horsky.

Så går Vimmerbys jakt på en ny tränare vidare

Phil Horsky tränar med största sannolikhet en klubb i Hockeyallsvenskan nästa säsong. Nu intensifieras Vimmerby Hockeys jakt på en ny huvudtränare.
– Vi för diskussioner med ett antal kandidater där alla är intresserade av Vimmerby, säger VH:s sportchef Morgan Persson.

Annons:

Tidigare i dag kunde vi berätta att Phil Horsky i stort sett är förlorad för Vimmerby Hockey. Tränaren bekräftade att han diskuterar med två allsvenska klubbar och att han hoppas ha klart med en av dem den här veckan. Enligt uppgifter till vår tidning handlar det troligen om Karlskrona HK.

Morgan Persson, ny sportchef i VH, säger så här om läget när det gäller rekryteringen av en tränare:

– Jag hade en förhoppning att vi skulle hitta en lösning med Phil, men det har blivit svårt.

Hur går jakten på en ny tränare vidare nu?

– Vi för diskussioner med ett antal tränare där alla är intresserade av Vimmerby. Vi är egentligen inte närmare någon av dem. Det ska bli rätt och kännas rätt och passa in med budget, hockeytänk och så vidare. Vi kan inte bara stirra oss blinda på den profil som Phil står för, då blir det väldigt svårt att hitta en tränare. Men det jag kan säga är att de vi pratar med har en snarlik profil som Phil. Vi kommer inte att ta något förhastat beslut i tränarfrågan, säger Morgan Persson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: