Annons:

Sök

Annons:

Ny stark värvning av IKO inför SHL-säsongen

IK Oskarshamn har värvat Nichlas Hardt inför nykomlingssäsongen i SHL. Foto: Ossian Mathiasson

Ny stark värvning av IKO inför SHL-säsongen

IK Oskarshamn rustar inför SHL-säsongen och radar upp starka värvningar. I kväll presenterades den danske landslagsforwarden Nichlas Hardt av SHL-nykomlingen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det är verkligen en meriterad forward som IKO:s sportchef Daniel Stolt slänger in i truppen inför nykomlingssäsongen i SHL. 

Nichlas Hardt, 30, är den tredje tunga IKO-värvningen på mindre än en vecka. Han har spelat i danska och finska ligan, med Malmö i både allsvenskan och SHL och med Linköping och Växjö i SHL. Han har spelat över 200 SHL-matcher och flera VM-turneringar.

"Rejält revanschsugen"

Kontraktet med Hardt är skrivet på ett år. Han ansluter till laget på måndag och känner sig redo för SHL-premiären på lördag. 

”Det känns jättebra att det nu är klart och jag är glad att ha skrivit på för Oskarshamn. Jag vet inte så mycket om klubben mer än att jag följde slutspelet i våras där IKO gjorde det jättebra och tog klivet upp i SHL. Sedan har jag ju spelat många matcher mot Oskarshamn i Allsvenskan för länge sedan”, säger Nichlas Hardt i ett pressmeddelande. 

Sportchefen Daniel Stolt har haft en intensiv vecka som har lett fram till tre vassa värvningar. Först värvades backen Johan Alm in, sedan forwarden Johannes Salmonsson och nu är Nichlas Hardt klar. 

”Nichlas är rejält revanschsugen efter förra säsongen och blir viktig med sitt hårda jobb över hela isen. Precis som Salmonsson och Alm bidrar Nichlas även med mycket rutin från SHL”, säger Daniel Stolt. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: