Annons:

Sök

Annons:

Jim Nordh och Simon Dahl gjorde vad de ville i kvällens match mot Rydaholm. Foto: Arkivbild

Duon gjorde 17 poäng när VSGF mosade jumbon på hemmais

Att Simon Dahl skulle göra en del mål och poäng mot jumbon Rydaholm var otroligt väntat. Mer förvånande var det att Karl Torstensson fick pucken i nät hela fyra gånger.
Matchen slutade 14-1 och firma Dahl/Nordh Noterades för 17 poäng tillsammans.

Annons:

Rydaholm lär vara ett av södra Sveriges sämsta hockeylag och var totalt chanslöst i Modighallen i kväll. Virserum hade total lekstuga och vann med hela 14-1 (3-0, 8-1, 3-0).

– De är inte bra, men det är starkt att vi fortsätter mala på. Det är lätt att man slutar köra, men vi fortsätter matchen igenom och det är jag nöjd med. Vi spelar som vi göra och hade bra spelvändningar. Sedan är det bra att vi förbättrar vår målskillnad när det är så jämt som det är. Jag är nöjd med helheten.

Gjorde 17 poäng ihop

Förstafemman i Virserum var totalt överlägsen. Simon Dahl noterades för hela nio poäng och plusmenyn löd 4+5. Karl Torstensson ville inte vara sämre i målskyttet och gjorde också fyra mål. Dahls radarpartner Jim Nordh var inte mycket sämre han och kom upp i åtta pinnar, fördelat på tre mål och fem assister. Duon gjorde alltså 17 poäng tillsammans. 

Mål + assist i VSGF: Simon Dahl 4+5, Jim Nordh 3+5, Karl Torstensson 4+0, Oskar Nelsson 0+4, William Petersson 0+2, Elias Grönberg 0+2, William Björklund 1+1, Otto Svensson 0+1, Robin Seger 0+1, Oliver Sällberg 0+1, Carl Andrae 1+0, Philip Elander 0+1, Alexander Andersson 0+1.

Beröm går till fyramålsskytten Karl Torstensson.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: