Annons:

Sök

Annons:

NYCKELSPELAREN FÖRLÄNGER MED VH

Anton Carlsson gjorde 41 poäng denna säsong och nu förlänger Vimmerbykillen sitt kontrakt med VH. Foto: Ossian Mathiasson

NYCKELSPELAREN FÖRLÄNGER MED VH

Anton Carlsson har gjort en strålande säsong i Vimmerby Hockey. Nu förlänger den egna produkten sitt kontrakt över kommande säsong. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Forwarden och egna produkten Anton Carlsson, 24, blir förste spelare att skriva nytt kontrakt inför säsongen 20/21. Hans sjunde totalt i moderklubben och Hockeyettan.  

Anton Carlsson kommer från sin poängmässigt bästa säsong i Hockeyettan där han producerade 34 poäng (13+21) på 40 seriematcher och sju poäng (3+4) på sex playoffmatcher. 

"Man har gått och väntat på det stora lyftet för Anton Carlsson, han har varit på gång i flera säsonger och i vinter kom det, vilket är speciellt roligt och välförtjänt för Anton själv. Det är en spelare som alltid gör jobbet i varje match, och här säsongen har han också tagit större plats i gruppen och omklädningsrummet. Och det syns också i poängproduktionen. En bra start för oss på ”silly season”, säger sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande. 

Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 20/21. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: