Annons:

Sök

Annons:

Tidigare VH-forwarden klar för allsvenskt äventyr

Sebastian Åkesson har ett förflutet i Vimmerby Hockey. Kommande säsong blir det spel hos Tingsryd i allsvenskan. Foto: Ossian Mathiasson

Tidigare VH-forwarden klar för allsvenskt äventyr

Den tidigare Vimmerby Hockey-forwarden Sebastian Åkesson belönas med ett allsvenskt kontrakt efter en stark säsong hos Halmstad Hammers.

Annons:

Sebastian Åkesson lämnade Vimmerby efter två säsonger med 46 poäng på 86 matcher och skrev på för Halmstad Hammers, som överraskade många lag i Hockeyettan under förra säsongen. Han var kapten och producerade 40 poäng på 43 matcher.

Nu står det klart att 25-åringen representerar Tingsryds AIF i allsvenskan kommande säsong. 

”Jag känner ”Sebbe” väl sedan tiden i Rögle där jag hade han i juniorerna. Han har ett antal bra säsonger bakom sig i hockeyettan, framförallt senaste säsongen i Halmstad där han varit en klart tongivande spelare. Sebbe är en offensivt skicklig spelare och vet vad han vill med en tydlig målbild”, säger tränare och sportchef Magnus Bogren till klubbens hemsida. 

I Tingsryd spelar Jakob Heljemo, fostrad i VH, Adam Åhman, fostrad i Västerviks IK, och Roman Semjonov, som imponerade stort i VH under den gångna säsongen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: