Annons:

Sök

Annons:

Sjunde raka segern för VSGF i kväll –

Adam Koponen blev poängbäst i Virserum i kväll med tre assists. Foto: Arkivbild

Sjunde raka segern för VSGF i kväll – "Sämsta matchen i år"

Virserum ångar på i hockeytrean. I kväll kom den sjunde raka segern när Rydaholm besegrades med hela 7-2 (3-1, 0-0, 4-1) på hemmais – men tränaren Wictor Holmberg var allt annat än nöjd.
– Det var vår sämsta match på hela året, säger han. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Rydaholm tog faktiskt ledningen i matchen och bjöd Virserum på tufft motstånd. VSGF vände till 3-1 i första, men andra perioden blev mållös. I tredje visade Virserum upp en fin effektivitet och gick fram till 7-1. 

Spelmässigt fanns det dock mycket att önska. 

– Det var vår sämsta matchen på hela säsongen, jag tycker inte vi var bra alls. Vi kommer inte upp där vi vill vara och om det var underskattning eller vad det var vet jag inte, men bra var det inte.

Vad saknades?

– Intensitet, pucktempo, fart, vi vann inga närkamper. Allt som vi gjort bra gjorde vi inte bra nu. Vi gjorde ingen jättebra match förra veckan heller och alla lag dippar och vi har väl vår dipp nu. Jag hoppas att vi tar oss ur den nu och tycker ändå att det var starkt att vinna med 7-2.

Nyström både vägg och framspelare

Adam Koponen blev poängbäst i hemmalaget med tre assists. Bäst i laget var målvakten Felix Nyström som också kom med i poängprotokollet. 

– Resultatet speglar inte matchen riktigt, vi är ganska effektiva. Rydaholm gör en jättebra match med ett ungt lag. De jobbar hårt och försöker spela hockey, avslutar Holmberg. 

Mål + assist: Philip Elander 1+1, Jordan Fogarty 0+2, Elias Grönberg 0+2, Olle Engqvist 1+0, Adam Koponen 0+3, Oskar Nelson 1+0, Wesley Howerton 1+1, Alexander Andersson 0+1, William Petersson 1+0, Björklund 0+1, Dominik Brzek 0+1, Jeremy Mcneil 1+0, Joel Stridell 1+0, Felix Nyström 0+1.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: