Annons:

Sök

Annons:

KLART: VH-FORWARDEN LÄMNAR – DRAR TILL SERIEKOLLEGA

Oscar Gustafsson lämnar Vimmerby Hockey efter tre säsonger. Ny klubbadress blir Karlskrona HK. Foto: Ossian Mathiasson

KLART: VH-FORWARDEN LÄMNAR – DRAR TILL SERIEKOLLEGA

Under tre säsonger har Oscar Gustafsson representerat Vimmerby Hockey. Nu bekräftar både sportchefen Morgan Persson samt den Färjestads-fostrade forwarden själv att han lämnar föreningen.

Annons:

Under sportchef Morgan Perssons och snabbskrinnande forwarden Oscar Gustafssons samtal efter säsongen har det alltmer framkommit att Oscar är sugen på ett miljöombyte. Nu är det klart att han lämnar Vimmerby Hockey.

– Han gav mig tidigt besked om att han ville fundera på sin framtid. När vi sedan pratades vid i slutet av förra veckan berättade han att han hade bestämt sig för att röra på sig, säger Morgan Persson.

– Jag har full respekt för det, och det är egentligen inga konstigheter alls. Det kan vara bra med ett miljöombyte efter tre säsonger, och Oscar har antytt att han är sugen på en annan och lite mer offensiv roll än han har haft här på slutet. Jag har bara det bästa att säga om Oscar, och det är en kanonkille.

KHK nästa klubbadess 

Under måndagsmorgonen nåddes vi av uppgifter om att det är VH:s seriekollega Karlskrona HK som blir Oscars nästa klubbadress, vilket även Vimmerby Tidning skrev om tidigare på måndagen.

Oscar Gustafsson representerade KHK:s J20-lag 2016-2018, och kommer där förenas med Vimmerbyfostrade tränaren Eric Karlsson.

Detta är dock uppgifter som Oscar Gustafsson inte vill kommentera. Dock bekräftar han att han lämnar Vimmerby.

– Jag kan inte gå in på var jag hamnar, men det stämmer att jag inte blir kvar i Vimmerby. Vimmerby gör ett väldigt bra jobb med att utveckla spelare och slussa dem vidare. Jag har haft tre kanonår i VH och trivts fantastiskt bra i klubben och i staden, men nu kände jag att det var dags att gå vidare. 

Oscar Gustafsson hade sin poängmässigt bästa säsong i Vimmerby Hockey 2019-2020, då han svarade för fem mål och tio målgivande passningar på 45 matcher.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: