Annons:

Sök

Annons:

Nästa lördag, 11 september, avgörs SM-finalen i motocross i Vimmerby. I dag släpps biljetterna till evenemanget. Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

Så stor publik tillåts på SM-crossen nästa helg – i dag släpps biljetterna

I dag släpps förköpsbiljetterna till nästa helgs SM-final i motocross i Vimmerby. Max 600 åskådare har man rätt att ta in på tävlingen.

Annons:

Med bara en dryg vecka kvar till SM-finalen i motocross har Vimmerby MS nu äntligen fått besked om hur många åskådare man få ta in på tävlingen.

– 600 är det som gäller, utöver funktionärer, förare och de som följer med förarna – förutsatt att de inte går upp och ställer sig på publikplats, berättar Vimmerby Motorsällskaps ordförande Roger Karlsson.

Biljetterna släpps i dag

Om man vill vara säker på att komma in nästa lördag, 11 september, så kanske man göra säkrast i att köpa förköpsbiljett. Och de släpps i dag.

– Man skickar då ett mejl till oss och skriver hur många biljetter man vill ha. Därefter får man ett svarsmejl med ett swish-nummer som betalningen för biljetterna ska skickas till. När man har betalat sina biljetter skrivs man upp på den lista med namn som kommer finnas i entrén på tävlingsdagen. Där får man sedan sin biljett, berättar Roger Karlsson.

– Upp tills man fyller 15 år går man in gratis, men det är viktigt att man uppger namn även på personer under 15 år som man vill ha biljett till. Samtliga ska stå med på listan för att få sin biljett vid ankomst, påpekar Roger Karlsson.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: