Annons:

Sök

Annons:

Familjelyckan total – alla gick vidare: ”Det är fantastiskt”

Otto Schmidt, Oskar Johansson och Malin Friberg är alla klara för fortsatt styrning i Semesterracet. Detsamma gäller för Lukas Friberg, som inte var på plats vid fototillfället. Foto: Linus Johansson

Familjelyckan total – alla gick vidare: ”Det är fantastiskt”

Malin Friberg, Oskar Johansson, Lukas Friberg och Otto Schmidt. Alla har de tagit sig vidare från kvalet i Semesterracet. Snacka om familjelycka! Lägg till att Malin och Oskar blev föräldrar för bara ett par månader sedan.

– Det kan inte bli bättre. Det är fantastiskt, säger Malin Friberg.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Oskar Johansson, Lukas Friberg och Otto Schmidt hade tagit sig vidare i sina respektive klasser redan innan torsdagens kval. I dag var det Malin Fribergs tur att göra detsamma.

– Jag trodde verkligen inte att det skulle gå så här bra, det var över förväntan. Jag har ju inte kört på nästan ett år. Det är en rolig sport när det funkar, säger Malin Friberg, som tävlar för Ydre MK.

Nervöst och spännande

Vi måste förstås reda ut familjeförhållandena litegrann också. Malin och Oskar är ett par och för bara ett par månader sedan utökades familjen med lilla Alva. Lukas Friberg är Malins bror och Otto Schmidt är Oskars bror.

Ja, ni förstår familjelyckan när det stod klart att alla fyra får köra vidare i Semesterracet.

– Det har varit både nervöst och spännande i dag. Det känns jätteroligt att alla fyra har gått vidare och att bilarna har hållit. För egen del vore det roligt om jag kunde ta mig till någon final på lördag, säger Malin Friberg.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: