Annons:

Sök

Annons:

Depåstöld och lossade hjulbultar – tävlingsledaren kommer med uppmaning

Beatrice Ågren Karlsson är tävlingsledare under Vimmerby MS:s folkracetävling Semesterracet.

Depåstöld och lossade hjulbultar – tävlingsledaren kommer med uppmaning

Stöld i depån och lossade hjulbultar på folkracebilar på en av campingarna. Nu kommer Semesterracets tävlingsledare Beatrice Ågren Karlsson med en uppmaning inför fortsättningen 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Vimmerby MS gick under torsdagskvällen ut med information på sociala medier om att hjulbultar har lossats på ett okänt antal folkracebilar på en av campingarna i Gnagaredalen. 

– En person som bor på en av våra campingar informerade oss om att man har sett att hjulbultar är lösa på några folkracebilar. De var inte lossade av föraren eller mekanikern, säger tävlingsledaren Beatrice Ågren Karlsson. 

VMS uppmanar folkraceförarna att hålla koll på sina fordon inför de två avslutande tävlingsdagarna i Gnagaredalen. 

– Dra hjulbultarna innan du kör iväg. Det kan få sådana konsekvenser som jag inte ens vill tänka på, säger Beatrice Ågren Karlsson. 

Värdesaker stulna i depån

Det ska även ha förekommit en stöld i depåområdet under torsdagens kvaltävling. 

– En förare har blivit av med telefon och plånbok som inte går att hitta. Vi misstänker att det har skett under tiden som föraren var ute på banan och körde ett heat, säger Ågren Karlsson. 

Tävlingsledarens uppmaning är att förvara värdesakerna på ett tryggt ställe när man åker ut i ett heat eller går iväg och äter. 

– Lämna inte värdesakerna när du kör fram till ditt heat. Göm dem, lägg dem på ett bra ställe, se till att någon är runt din bil eller ge dem till någon som du har förtroende för.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: