11-årige Vimmerby MS-talangen avslutade DM-serien med seger

11-årige Edwin Astbrant, Vimmerby MS, avslutade DM-serien med en seger i skånska Veinge den gångna helgen. Foto: Privat

11-årige motocrosstalangen Edwin Astbrant, Vimmerby MS, avslutade DM-serien med ännu en seger. Edwin vann i helgen den sista deltävlingen i skånska Veinge i överlägsen stil.

Förra helgen vann Edwin Astbrant en stortävling i motocross i Landskrona. Den gånga helgen fortsatte framgångarna när den sista DM-deltävlingen kördes på Klintebergsbanan i Veinge – och där var det inget snack.

Den 11-årige talangen tävlandes för Vimmerby MS visade konkurrenterna ryggen direkt och rullade i mål över 30 sekunder före tvåan Harry Söderqvist, SMK Eksjö.

Edwins facit i årets DM-serie blev två segrar, tre andraplatser och en tredjeplats. Någon total sammanräkning görs inte i klassen 85cc Guldhjälm.

För Edwin återstår nu MX Syds avslutning i Vrigstad denna helg samt de två avslutande deltävlingarna av MX Outlet Cup, där finalen körs i Linköping den 5 oktober.