Annons:

Sök

Annons:

Körschemat presenterat – så inleder Dackarna och Västervik säsongen

Västervik Speedway inleder säsongen med hemmamatch mot Lejonen medan Dackarna åker till Avesta och möter Masarna. Foto: Ossian Mathiasson

Körschemat presenterat – så inleder Dackarna och Västervik säsongen

Körschemat för Bauhausligan är spikat och klart. Dackarna inleder speedwaysäsongen med match i Avesta medan Västervik tar emot SM-finalisten Lejonen på hemmaplan.

Annons:

Elit Speedway Sverige (ESS) har tillsammans med de åtta klubbarna arbetat intensivt med att spika kalendern för nästa säsong.

”Klubbarna har gjort ett väldigt bra arbete tillsammans för att möta två förändringar vi velat få till; att avstå torsdagsmatcher samt att avsluta säsongen något tidigare”, säger ESS ordförande Mikael Holmstrand i ett pressmeddelande. 

Bauhausligan i speedway drar igång tisdagen den 2 maj. Dackarna beger sig till Avesta för att möta Masarna och stjärnspäckade Västervik får fightas med SM-finalisten Lejonen i ett tidigt Smålandsderby på hemmaplan. Övriga matcher i premiäromgången är Indianerna–Piraterna och Rospiggarna–Smederna.

Första derbymötet mellan Dackarna och Västervik är i Målilla den 23 maj och andra derbymötet äger rum i Västervik den 18 juli. 

Här är Bauhausligans körschema för säsongen 2023: 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: