Annons:

Sök

Annons:

EFTER KRASCHEN: WOFFINDEN TVINGAS TILL OPERATION

Tai Woffinden tvingas till operation efter gårdagens otäcka krasch. Foto: Bildbyrån

EFTER KRASCHEN: WOFFINDEN TVINGAS TILL OPERATION

Västervik Speedways stjärna Tai Woffinden kraschade illa vid lördagskvällens GP-tävling i polska Gorzow. Nu tvingas Woffinden till operation.

Annons:

Efter att ha vunnit sitt första heat i Grand Prix-tävlingen i Gorzow var olyckan framme i Tai Woffindens andra framträdande för kvällen. Britten satsade på att ta sig förbi Kai Huckenbeck på yttern, men slog istället i den sista luftkudden och slog därefter huvudet i marken. Kraschen såg mycket otäck ut och Woffinden tvingades bryta tävlingen.

De första uppgifterna talade om att Västerviks-stjärnan dragit på sig en hjärnskakning. Det dröjde dock inte länge förrän uppgifterna om att han troligen också drabbats av en fraktur i vänster armbåge kom.

Under söndagen visade det sig att de tidiga uppgifterna stämde. Så här skriver Tai Woffindens engelska klubb Sheffield på sin Facebook-sida:

”Tai Woffinden fick hjärnskakning efter sin krasch i lördagens Grand Prix i Polen. Tai ska också genomgå en operation i eftermiddag för en bruten armbåge”.

Tanken var att Tai Woffinden skulle ha säsongs-debuterat för Västervik Speedway i kommande onsdags derbymatch hemma mot Dackarna. Det återstår nu att se vilken lösning lagledaren Morgan Andersson väljer istället. Läget försvåras ytterligare av att det danska mästerskapet körs på onsdagskvällen, vilket gör att Västervik inte har tillgång till vare sig Mads Hansen eller Matias Nielsen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: