Annons:

Sök

Annons:

Andersson hade svårt att glädjas åt segern:

Västervik Speedways lagledare Morgan Andersson var inte nöjd trots segern mot Smederna. Foto: Hans Lindqvist

Andersson hade svårt att glädjas åt segern: "Säg inte det nu"

Domaren Björn Yngve tackade Västervik Speedways sportchef och lagledare, Morgan Andersson, för en bra tävling med mycket publik och bra speedway efter matchen.
− Säg inte det till mig nu, sa Morgan som hade väldigt svårt att ta kvällens insats från laget – även att det blev seger.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Västervik var inte bara ute att vinna matchen. Det var full pott som gällde.

– Vi var helt klart ute efter att ta även bonuspoängen och köra in minst 54 poäng. Jag är inte alls nöjd med prestationen ikväll, vi var inte med i starterna. Jag tycker Smederna gjorde det bra med tanke på att de körde rider replacement för Tungate. De tog nio poäng på ridersheaten och förlorade knappast något på att Tungate inte var med, sa Morgan Andersson.

En förklaring till att flera av Västerviks förare inte var att känna igen ikväll kan vara banan.

− Vi har haft regn på den här banan vid tre tillfällen i juli. Vi har fått lägga på nytt stenmjöl och som gör att banan är för tung på yttern. Trots det tycker jag det var bra racing men vi var åt helvete för dåliga i starterna.

− Det blev seger i matchen, det var bra. Men vi skulle även haft bonuspoängen med oss – om våra förare kört som de brukar. 

− Men det är som det är. Vi vann matchen och är obesegrade hemma, sa Morgan Andersson i besvikelsen.

Trots allt får Max Fricke och Bartosz Smektala godkänt. Hos gästerna var Vadim Tarasenko riktigt på hugget och de båda danskarna Michael Jepsen Jensen och Frederik Jakobsen.

Conny Blomander

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

MEST KOMMENTERAT

Annons:

Annons: