Annons:

Sök

Annons:

GLÄDJEBESKED FÖR DACKARNA INFÖR KVARTEN

Fredrik Lindgren stod för vass körning i GP-tävlingen i Cardiff och kliver nu upp på tredjeplats totalt. Foto: Bildbyrån

GLÄDJEBESKED FÖR DACKARNA INFÖR KVARTEN

Dackarnas stjärna Daniel Bewley har inte gått att känna igen under stora delar av säsongen. Ikväll gav han svar på tal när han slog till med GP-seger i Cardiff.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Bewleys snitt landade på 1,639 på sina sju matcher för DAckarna i grundserien. Ett mycket svagt facit och långt under ingående snittet på 2,082. Även i GP-serien har den unge britten haft det svårt i år och faktiskt inte varit på pallen någon gång förrän ikväll.

I en mycket jämn och dramatisk tävling drog Bewley det längsta strået. I semin och finalen växlade britten upp rejält och vann bägge heaten. I finalen fick han landsmannen, Västerviksföraren Robert Lamberg, närmast efter sig och Fredrik Lindgren slog till med en tredjeplats.

Stjärnan floppade totalt

En överraskande utgång minst sagt – och ännu mer oväntat var det att den så stabile superstjärnan Bartosz Zmarzlik floppade helt och enbart körde in sju poäng. Det var GP-totalens etta överlägset sämsta deltävling på hela säsongen och frågan är när han missade en semifinal senast?

Nu minskar avståndet till de jagande. Lambert är 21 poäng efter med fyra deltävlingar kvar och Fredrik Lindgren kliver upp som ny trea i totalen, 23 poäng efter.

Även Dackarnas Andzejs Lebedevs stod för en stark tävling och körde in 11 poäng – hans bästa GP-tävling i år. Västerviks Max Fricke hade det yngre och lämnar öriket med fem poäng in på kontot. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: