Annons:

Sök

Annons:

DACKARNAS BAKSLAG – POÄNGSTARK FÖRARE MISSAR RETUREN

Brady Kurtz är skadad och missar Dackarnas avgörande kvartsfinalmatch mot Smederna. Foto: Ossian Mathiasson

DACKARNAS BAKSLAG – POÄNGSTARK FÖRARE MISSAR RETUREN

Dackarna måste vända ett åttapoängsunderläge mot Smederna för att ta sig vidare till semifinal. Det får Målillaklubben göra utan skadade Brady Kurtz, enligt P4 Kalmar. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Dackarna förlorade första kvartsfinalmatchen mot Smederna med 49–41 och måste vinna med mer än åtta poäng i kvällens retur för att nå en semifinal. 

Nu har Dackarna drabbats av ett tungt avbräck. Poängstarke australiensaren Brady Kurtz missar den avgörande matchen, enligt P4 Kalmar.  

”Han har fått fraktur på två revben och kunde inte åka i England i går. Han hade två matcher där och fick avstå den andra matchen. Han kunde inte andas och fick åka till sjukhuset”, säger Mikael Teurnberg till P4 Kalmar. 

Med Kurtz på skadelistan blir det svårare för Dackarna att gå till semifinal. Dackarna kommer köra riders replacement för Kurtz. 

”Han är vår nummer ett och alla förare kan ta ett av hans heat i och med att han är snitthögst. Jag har suttit här på morgonen och försökt hitta en bra strategi för vilka förare som ska ta vilka heat”, säger Teurnberg. 

Vår tidning har utan framgång sökt Mikael Teurnberg för en kommentar. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: