Annons:

Sök

Annons:

Här är första föraren in i Dackarnas lag:

Rasmus Jensen är klar för en fortsättning i Dackarna. Foto: Bildbyrån

Här är första föraren in i Dackarnas lag: "Känns väldigt bra"

Dackarna har nu släppt första föraren som skrivit kontrakt inför säsongen 2025. Det rör sig om lagkaptenen Rasmus Jensen som stannar i klubben. 
– Det känns väldigt bra. Rasmus är fortsatt det självklara valet som lagkapten för Dackarna, säger nye lagledaren Rikard Kling.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Dansken Rasmus Jensen anslöt till Dackarna från Rospiggarna inför säsongen 2021. Han har sedan dess varit Målillaklubben trogen och vuxit ut till en publikfavorit och en säker poängplockare.

Nu är 31-åringen klar för en femte säsong i Dackarna.

– Vi i sportgruppen är mycket nöjda med att ha fått Rasmus signatur för en ny säsong i Dackarna. Han är basen och grunden i det som byggs framåt. En tongivande förare som ger allt i alla lägen, säger Rikard Kling.

Kan höja sitt snitt

Rasmus Jensen kommer gå in i säsongen 2025 med ett snitt på 1,819. Rikard Kling tror att Jensen kan landa på ett snitt över 2,000 efter nästa säsong. 

– Att kaptenen förlänger visar på att Dackarna har gjort något bra under en längre tid. Rasmus är fortsatt det självklara valet som lagkapten för Dackarna, han är den rätta ledaren för oss. Vi har en mycket bra kommunikation nu off season och det är jag säker på att vi kommer ha även när vi är framme i maj och säsongen drar igång i Sverige.

Rasmus Jensen har tagit två SM-guld under sina år med Dackarna. I söndags avslutade dansken säsongen i Lonigo i Italien och tog då full pott tilsammans med Frederik Jakobsen. Det gjorde att de båda blev Europamästare i par. 

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: