Annons:

Sök

Annons:

VÄRLDSSTJÄRNAN STANNAR –

Tai Woffinden är klar för ännu en säsong i Västervik. Foto: Arkivbild

VÄRLDSSTJÄRNAN STANNAR – "SER FRAM EMOT EN NYSTART"

Världsstjärnan Tai Woffinden fick stora delar av året förstört av skador. Nu står det klart att han stannar i Västervik ännu en säsong. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Woffinden behöver ingen närmare presentation. Han har vunnit GP-serien tre gånger och tillhört världseliten i många år. Förra året saboterades av en skada och för första gången på länge är Woffinden utanför en plats i GP-serien. Mer fokus lär läggas på klubbkörningen och Woffinden har nu kommit överens med Västervik om ytterligare en säsong. 

– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Västervik. Jag trivs verkligen i klubben och med allt runtomkring. Dessutom är supportrarna fantastiska. Man kan väl säga att jag känner att det finns något oavslutat med tanke på de skador jag dragit på mig senaste säsongerna. Nästa år kommer jag inte att tillhöra GP-serien, och jag ser fram emot en nystart där jag kan komma tillbaka till den nivå jag vet att jag har i mig. Med det så hoppas jag kunna återta en plats i GP-serien och vara tillbaka i toppen väldigt snart, säger Tai Woffinden om förlängningen.

Morgan Anderssons lagbygge ser nästan otäckt bra ut. 

– Det känns väldigt bra att ha Tai med oss till nästa säsong. Förhoppningsvis blir det tredje gången gillt, då vi tyvärr inte kunnat använda honom i de senaste två årens slutspel på grund av skador. Tai kommer inte att göra en full säsong i Sverige, men vi kommer att se över schemat när samtliga ligor är klara med sina. Han kommer däremot att vara tillgänglig i ett eventuellt slutspel, då både han och vi känner att det finns något oavslutat där. Med Tai i truppen får vi in en ytterligare kaliber, och personligen har jag inga tvivel om att han kommer tillbaka till sin höga nivå efter den svåra skadan han ådrog sig i år, säger Morgan Andersson.

Truppbygget 2025

Robert Lambert - 2,368

Mads Hansen - 1,813

Fredrik Lindgren - 1,677

Jacob Thorssell - 1,586

Bartosz Smektala - 1,544

Matias Nielsen - 1,514

Tai Woffinden - 1,342

Noel Wahlquist - 0,750

Anton Karlsson - 0,652

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: