Annons:

Sök

Annons:

Västervik tvingas till sen ändring efter krasch i går kväll

Morgan Andersson tvingas klara sig utan Jack Holder i kvällens bortamatch mot Piraterna. Foto: Ossian Mathiasson

Västervik tvingas till sen ändring efter krasch i går kväll

Västervik Speedway tvingas göra en sen ändring i startsjuan till kvällens bortamatch mot Piraterna. Jack Holder kraschade i England i går kväll och ersätts av Krzysztof Buczkowski.

Annons:

Tanken var att Jack Holder skulle ha kört Västerviks bortamatch mot Piraterna i kväll. Så blir det inte. Han kraschade i sitt första heat i gårdagskvällens match mellan Poole Pirates och Wolves Speedway i England och tvingades bryta den matchen. På måndagskvällen lämnade han också återbud till Västerviks match.

”Jack är okej, men han har problem med sitt högra ben. Han kommer inte till start i Sverige i morgon (läs: i kväll)”, skriver Jack Holder Racing på Facebook.

Västervik Speedway skrev så här i dag på morgonen: ”Sent igår kväll fick vi besked om Jack Holders skada och att han inte kan köra i kvällens match mot Piraterna i Motala. Krzysztof Buczkowski kommer in i laget. Efter att ha fått sent besked om att han ska köra tog det cirka 30 minuter så hade han organiserat allt och är på väg till Sverige och Motala för kvällens match! Proffsigt!”

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: