Annons:

Sök

Annons:

Dackarna lyfter upp ytterligare en junior

Avon van Dyck lyfts in i Dackarnas elitserietrupp till nästa säsong. Foto: Roger Hultgren/Hulk Foto

Dackarna lyfter upp ytterligare en junior

Dackarna har gjort klart med ytterligare en förare från de egna leden som tar plats i elitserietruppen. 17-årige Avon van Dyck får den finfina chansen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Avon van Dyck kommer från de egna leden och tar sikte mot elitserien efter sin första säsong som junior. Han var under den gångna säsongen en del av Nässjös division 1-lag och blev en av lagets bästa poängplockare med ett heatsnitt på 1,650. Han fick även chansen i Team Smålands lag i allsvenskan och det högre tempot visade sig göra gott. Mot slutet av säsongen tog Målillaklubben för sig allt mer på banan. 

Precis som under 2019 kommer van Dyck köra för Nässjö i division 1 och Team Småland i allsvenskan. Dackarna ger honom en plats i elitserietruppen som en av de juniorer som ska vara med och varvas in i laget.

"Planeringen inför säsongen 2020 börjar nu ta form och uppläget blir det samma som det gångna året med den viktiga skillnaden att han har med sig erfarenheten från året när han nu tar sikte på en ny säsong", skriver Dackarna på sin Facebooksida. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: