Annons:

Sök

Annons:

Supporterklubben stöttar Dackarnas fiktiva biljettkampanj – så många biljetter har sålts

Supporterklubben Spinning Wheels kliver in och stöttar Dackarnas fiktiva biljettkampanj med över 100 biljetter. Foto: Ossian Mathiasson

Supporterklubben stöttar Dackarnas fiktiva biljettkampanj – så många biljetter har sålts

Gensvaret för Dackarnas initiativ ”Dackeupproret” har varit stort. Nu kliver supporterklubben Spinning Wheels in och köper över 100 biljetter.

Annons:

Den 19 maj skulle Dackarna ha kört hemmapremiär mot Västervik i elitserien i speedway. För nästan två veckor sedan drog Målillaklubben igång en fiktiv biljettkampanj ”Dackeupproret” som ska kunna ”slå” alternativt ”utmana” det tidigare publikrekordet på Skrotfrag Arena. 

Under de elva första dagarna har 1 1776 fiktiva biljetter sålts och avslutningen är tänkt att ske med en livesändning från Skrotfrag Arena den 19 maj. 

"Har varit fantastiskt"

Lars Olofsson och Linus Johansson, som båda sitter i Målilla Motorklubbs och Dackarnas styrelse, är initiativtagare till Dackeupproret och nöjda med resultatet. 

”Gensvaret så här långt har verkligen varit fantastiskt. Vi kan konstatera att det är otroligt många människor som har ett stort hjärta för Dackarna”, säger Linus Johansson och Lars Olofsson i ett pressmeddelande. 

Supportrarna bidrar med en summa

Dackarnas suporterklubb Spinning Wheels är också med och bidrar i Dackeupproret genom att inhandla en fiktiv biljett för varje medlem. Det innebär över 100 biljetter för närmare 4 500 kronor.

”Spinning Wheels finns till för att anordna speedwayresor och supporta Dackarna och på grund av det rådande läget och dess ekonomiska följder så är det nu extra viktigt att vi håller ihop och stöttar varandra”, säger Jacob Sköld-Blomfeldt, ordförande i Spinning Wheels, i ett pressmeddelande. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: