Annons:

Sök

Annons:

Bästa tävlingen av lagkaptenen: ”Betyder mycket”

Morgan Andersson var relativt nöjd med sitt lags prestation i Hallstavik. Foto: Arkivbild

Bästa tävlingen av lagkaptenen: ”Betyder mycket”

Lagkaptenen Mikkel Bech Jensen har inte gått att känna igen i inledningen av Bauhausligan. I dag var han tillbaka på en bättre nivå och tog hela tolv poäng.
– Det var hans bästa tävling i år, säger lagledaren Morgan Andersson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Andersson var inte alltför missnöjd trots förlusten med 49-41 borta mot svåra Rospiggarna.

– Vi har tyvärr bara fyra som levererar lite poäng och då är det svårt. Jag tar ändå med mig det som var positivt. Vi var bra mycket mer på plats kontra första bortamatchen i Motala. De som skulle leda laget gjorde det. Det är i första hand Mikkel (Bech Jensen), Linus (Sundström) och Sam Masters. De fick till det relativt bra. Mads Hansen har aldrig varit i Hallstavik och gör det ganska bra han också.

 "Det har jag sagt tusen gånger"

Rospiggarna ligger tvåa i tabellen efter segern i dag.

– De har presterat bra och vi pressade dem ganska bra. Vi missade lite efter paus och de var lite hetare från starterna. Det här var ändå ett steg framåt och man behöver inte vara matematiker för att räkna ut hur det hade gått om vi hade haft med oss en toppförare.

Ni hade vunnit om Jason Doyle hade varit med?

– Ja det är klart vi hade gjort det, men det är ingen nyhet. Vi har lite problem med tillgängligheten på Ekstraliga-förarna första veckorna, men det har jag sagt tusen gånger och jag hoppas vi kan gå ihop paketet när det börjar dra ihop sig.

"Förväntar mig mer där" 

I Västervik hade Anton Karlsson och John Lindman en tuff kväll. Det blev bara två respektive en poäng på fem heat vardera.

– Jag förväntar mig mer där absolut. Ska man vinna och vara med i det här måste mer än fyra gubbar ta poäng. De får försöka rannsaka sig själva och komma tillbaka.

Mikkel Bech Jensen visade gryende form och tog tolv pinnar.

– Det betyder jättemycket och det gör det säkert för honom själv också. De vet att vi kommer ha ett mer namnstarkt lag framöver och då får de flytta på sig om de inte presterar.

Västervik ligger näst sist efter fyra omgångar.

Poäng, Västervik: Mikkel B Jensen 12, Sam Masters 12, Linus Sundström 8, Mads Hansen 6, Anton Karlsson 2 och John Lindman 1. 

Poäng, Rospiggarna: Rasmus Jensen 11, Tomas Jonasson 10, Kenneth Hansen 9, Timo Lahti 9, Kai Huckenbeck 7 och Daniel Henderson 3. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: