Annons:

Sök

Annons:

  • Klubbmästerskapet färdigspelat – här är alla vinnare

    Johan Nilsson och Fredric Johansson vann dubbelfinalen mot Mattias Holm och Stefan Davidsson. Foto: Privat

  • Klubbmästerskapet färdigspelat – här är alla vinnare

    Gustav Fröberg och Elin Tunek möttes i finalen av Ungdom 15.

Klubbmästerskapet färdigspelat – här är alla vinnare

Nu är klubbmästerskapet på grus i tennis färdigspelat. Totalt deltog 26 spelare i flera olika klasser. Den högsta klassen vanns av Christian Simonsson.

Annons:

Vimmerby TK:s klubbmästerskap är nu helt färdigspelat. Totalt var det 26 spelare som deltog och flera spelare deltog i olika klasser. Sammanlagt spelades totalt 44 matcher. 

Christian Simonsson vann B-klassen, som var en öppen klass. Det blev ingen A-klass det här året. Christian Simonsson slog Stefan Davidsson i en tresetare i semifinalen och det krävdes även en tresetare i finalen.

Där vann Simonsson med 6-4, 5-7, 6-3 mot Daniel Johansson och kunde koras till KM-mästare. Noteras kan att Simonsson var oseedad. 

Dubbelmästare blev Fredric Johansson och Johan Nilsson. Duon besegrade Mattias Holm och Stefan Davidsson med 6-4, 6-3 i finalen.

Herrar 45 vanns av Daniel Johansson som slog Örjan Karlsson i finalen med 6-2, 6-2. Danel Johansson blev dock besegrad av Johan Nilsson i Herrar 35. Där skrevs setsiffrorna till 6-2, 6-0.

Albin Fröberg vann C-klassen efter seger över Örjan Karlsson med 1-6, 6-3, 6-1.

I klassen Ungdom 15 vann Gustav Fröberg över Elin Tunek med 6-4, 6-4 i finalen. I Pojkar 10 vann Dewin Mårtensson finalen mot Didrik Braag Hällmar med 6-2, 6-4.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: