Annons:

Sök

Annons:

Besöksrekord för Dagens Vimmerby AB – över 600 000 visningar

Linus Johansson, Simon Henriksson, Jakob Karlsson och Ossian Mathiasson driver Dagens Vimmerby. Foto: Stefan Härnström

Besöksrekord för Dagens Vimmerby AB – över 600 000 visningar

Vecka 18 blev Dagens Vimmerbys bästa vecka hittills med 613 504 sidvisningar på de tre tidningar som företaget driver. Sedan årsskiftet har trafiken ökat med 15 procent.
– Det är en väldigt positiv utveckling som vi hoppas kommer hålla i sig och öka ytterligare, säger Jakob Karlsson, ansvarig utgivare för samtliga tidningar.

Annons:

Medieföretaget Dagens Vimmerby AB driver tre tidningar i dag: Dagens Vimmerby, Dagens Hultsfred och Dagens Västervik (som drivs tillsammans med MediaPartner).

Vecka 18 nåddes en ny milstolpe när 600 000 sidvisningar uppnåddes för första gången.

– Med Dagens Vimmerby som bas fortsätter vi att utveckla den lokala journalistiken i vårt område och ser en ökning av trafiken på samtliga sajter. Att vi ligger stabilt runt 300 000 visningar per vecka i Vimmerby är en fantastisk siffra och samtidigt ser vi stor tillväxtpotential för både Dagens Hultsfred och Dagens Västervik. Vi är på nivåer som vi vet är attraktiva för näringslivet när valet av marknadsföringskanal görs och i Vimmerby är vi nu den enda lokalt ägda nyhetskanalen. Vill man värna det lokala finns det bara ett val att göra och vi har märkt en kraftigt ökad efterfrågan för Dagens Vimmerby under 2019, vilket vi förstås är mycket glada för.  

 Ökat med sju procent i Vimmerby

I Vimmerby ligger ökningen på sju procent i år.

– I Västervik är tillväxten 83 procent och i Hultsfred 43, men det är förstås en väldigt orättvis jämförelse. Kan vi ligga över 300 000 i Vimmerby över tid ska vi vara fantastiskt nöjda. Jämför man med till exempel Smålands-Tidningen i Eksjö, som verkar i ett betydligt större område än vad vi gör, så har de cirka 100 000 visningar per vecka.

Samtliga tre tidningar publicerar cirka 15-25 artiklar om stort och smått i respektive kommun varje dag – helt gratis för alla.

– Våra tidningar och vår journalistik är en satsning på relevanta nyheter som är tillgängliga för alla och vi är väldigt glada för att fler och fler hittar till oss och väljer att följa oss kontinuerligt. 

 Tveka inte att kontaka oss

I dag har DV-appen, som laddas ned på Google Play eller i Appstore, 8 800 användare.

– Det tickar på i strid ström. Att få fler att följa oss genom våra appar är en nyckel för oss och ju mer vi kan snabba på vår utveckling desto bättre produkt kommer vi kunna producera.

Har du åsikter om vår produkt eller ett nyhetstips? Tveka inte att kontakta oss via våra kanaler eller genom mail till redaktion@dagensvimmerby.se.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: