Annons:

Sök

Annons:

Dagens Vimmerby önskar våra läsare ett gott nytt år!

Dagens Vimmerby önskar alla läsare ett gott nytt år. Foto: MostPhotos

Dagens Vimmerby önskar våra läsare ett gott nytt år!

Snart tar 10-talet slut och vi på Dagens Vimmerby vill naturligtvis önska våra läsare ett riktigt gott nytt år och decennium. Under 2019 har DV:s utveckling fortsatt och vi landar på ett snitt på 32 747 unika besökare per vecka. 
– Det är fantastiskt att vi fortfarande kan visa så stabila ökningar efter snart fem år, säger tidningens ansvarige utgivare Jakob Karlsson.

Annons:

Dagens Vimmerby startades i augusti 2015 och mycket har hänt sedan dess. I början låg DV på cirka 15 000 unika besökare och 100 000 sidvisningar per vecka, men utvecklingen har stadigt gått uppåt.

I år landar snittet på 32 747 unika besökare och 340 463 visningar – varje vecka.

– Det här är vårt klart bästa år hittills, både vad gäller trafiken och ekonomiskt. Tidigare år har en stor del av vår journalistik finansierats av ideellt arbete, nu är vi åtminstone väldigt nära en nivå där vi har råd att ge betalt för den tid som vi lägger ned på att göra Vimmerbys bästa tidning.

Nästan 11 000 har DV-appen

Förra året låg snittet strax över 290 000 sidvisningar.

– Jag har inte gått igenom alla tidningar i landet, men sett till befolkningsunderlaget i Vimmerby är jag rätt säker på att våra siffror sticker ut och ligger i absoluta toppskiktet. Vi är väldigt glada och tacksamma för att så många vill läsa oss varje dag och för alla tips som kommer till oss. 

I nuläget är det 10 900 som har DV:s app.

– Att vi som lokaltidning skulle ha fler följare via vår app än vad en regional aktör som Vimmerby Tidning har som prenumeranter var det nog få som trodde 2015, men det visar vilken utveckling som vi har haft och att vår affärsmodell fungerar. Samtidigt har vi fortfarande mängder med saker att utveckla och förbättra, kanske särskilt på säljsidan. Vi hoppas verkligen att vi ska få fler företag att välja marknadsföring på den lokala marknaden i Vimmerbys enda lokalt ägda tidning.

"Enormt glädjande"

Dagens Vimmerby driver även Dagens Hultsfred i egen regi och Dagens Västervik tillsammans med Mediapartner.

– Båda de tidningarna är fortfarande i en uppstartsfas, men utvecklingen detta år har varit mycket positiv för bägge. Tittar man på Dagens Västervik så har antalet visningar mer än fördubblats jämfört med 2018. Det är enormt glädjande.

Totalt har vi haft 790 323 unika besökare på sajten under året och antalet visningar landar på cirka 17,7 miljoner.

– Vi ser nu fram emot 2020 och vårt mål är fortsatt att leverera de bästa nyheterna till våra läsare, varje dag. Vi tänker fortsätta vara snabba och pålitliga i vår rapportering och vill även tacka för alla tips som kommit in till oss under året. Vi strävar alltid efter att hinna få ut så mycket och så bra material som möjligt.

Vi vill passa på att önska våra läsare på Dagens Vimmerby ett riktigt gott 2020! Har du saker som du tycker att vi borde göra annorlunda? Tveka inte att höra av dig till oss!

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: