Annons:

Sök

Annons:

Dagens Vimmerby AB förmodligen drabbat av covid-19

Dagens Vimmerby AB har förmodligen drabbats av covid-19.

Dagens Vimmerby AB förmodligen drabbat av covid-19

Dagens Vimmerby AB har troligtvis drabbats av covid-19. En av de fyra medarbetarna gjorde ett positivt snabbtest under onsdagen och en annan ska göra ett PCR-test under torsdagen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Dagens Vimmerby AB ger ut tidningarna Dagens Vimmerby, Dagens Hultsfred, Dagens Västervik och Dagens Kalmar. Det är två av fyra medarbetare vid Vimmerby/Hultsfred-redaktionen som misstänks vara smittade.

Den som gjort ett positivt snabbtest är Jakob Karlsson, som även spelar ishockey i Vimmerby Hockey. Testet bekostades och genomfördes av VH. 

– Jag fick feber i tisdags kväll. I dag mår jag bra, känner mig precis som vanligt, men det känns förstås beklagligt att inte lyckas undvika smittan, säger Jakob Karlsson. 

Ytterligare en medarbetare på DV har uppvisat symtom under veckan och har en person i sin närhet som drabbats av covid-19. Den personen ska genomföra ett PCR-test under torsdagen. Övriga medarbetare är friska.

– Vi har alltid arbetat hemifrån och har under den senaste tiden kraftigt begränsat vår fysiska närvaro på presskonferenser och kommer så göra även framöver. Jag känner mig säker på att ingen av oss har smittats inom DV:s yrkesutövning och att vi på DV inte smittat varandra. Vi kommer fortsätta vara försiktiga.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: