Annons:

Sök

Annons:

SD: "Så ger vi lite plåster på såren till en liten förening"

Ingen kunde väl ana när vi fick covid 19 att smittan skulle bli långvarig men nu, 7 månader senare har vi fortfarande pandemin och den ser ut tyvärr att stanna kvar hos oss en längre tid.

Annons:

Det här har fört med sig att många arrangemang blir inställda, inte en marknad i Vimmerby, ett kommunfullmäktige som är reducerat till 29 ledamöter mot i vanliga fall 49 styck, inget Bullerby cup eller semesterrace osv men på något sätt börjar man vänja sig vid att det är inte som vanligt, man har vant sig vid att konferenser hålls digitalt, man följer folkhälsomyndighetens råd men tyvärr tvingas många företag till varsling och arbetslösheten stiger, näringsidkare och föreningar har det jättekämpigt under pandemin, allrahelst när de inte kan hålla sina evenemang.

Vi i styrelsen för SD Vimmerby har därför beslutat att boka Gillestugan i Storebro hos Storebros byggnadsförening ett antal gånger under hösten då vi normalt skulle haft aktiviteter men eftersom vi inte kan ha det på grund av rådande omständigheter så avbokas detta men vi blir fakturerade och betalar ändå för ej nyttjad aktivitet. På det sättet hoppas vi att det blir lite plåster på såren för en liten förening som har det kämpigt under Coronakrisen. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Men inget ont som inte har något gott med sig. Under denna pandemi har vi lärt oss ta hänsyn och vara rädda om varandra, vi håller avstånd till framförvarande och vi har nog aldrig tvättat händerna lika mycket som nu

Styrelsen för SD Vimmerby genom Anneli Jakobsson, ordförande 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: