Annons:

Sök

Annons:

Påkörningsolycka på E22 – kvinna lindrigt skadad

Foto: MostPhotos

Påkörningsolycka på E22 – kvinna lindrigt skadad

En olycka med flera fordon inträffade på E22, norr om Edsbruk, på söndagen. En kvinna fördes med ambulans till sjukhus och är lindrigt skadad.  

Annons:

Larmet inkom till SOS Alarm klockan 12.31 på söndagen. 

Trafikverket skriver att olyckan har stor påverkan på trafiken. 

Enligt polisen ska två personbilar av okänd anledning ha kolliderat i norrgående riktning på E22. Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen. Om någon person har kommit till fysisk skada är i nuläget oklart. 

– Det ska vara två personbilar med totalt fyra drabbade personer, säger räddningstjänstens ledningsoperatör vid 13-tiden. 

Uppdatering 13.20: 

En bil har kört in i en annan bil bakifrån på E22. Den första ambulansen anlände precis till olycksplatsen för att kolla till de totalt fyra drabbade personerna.

– Man har kunnat flytta in bilarna ganska bra i högerfilen, men ett körfält är avstängt i norrgående riktning. Det är inte helt stopp i trafiken med tanke på att olyckan har inträffat där det är tvåfiligt. Det går att åka förbi lite långsamt i omkörningsfilen, säger räddningstjänstens ledningsoperatör. 

Uppdatering 14.20:

Räddningstjänsten lämnade platsen klockan 13.56. Bilarna står vid sidan av vägen och påverkar inte trafiken. Polisen har tagit över ärendet och bärgare är på väg till platsen för att bärga bilarna. 

En person är förd med ambulans till Västerviks sjukhus. 

Uppdatering 16.00: 

En kvinna i 30-årsåldern, hemmahörande utanför Kalmar län, är lindrigt skadad och ej inlagd på vårdavdelning. 

Uppdatering 19.50: 

Polisen meddelar att kvinnan, som fördes med ambulans till sjukhus och ska vara lindrigt skadad, misstänks för att ej anpassat avstånd till framförvarande fordon. 

Texten har uppdaterats. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: