Annons:

Sök

Annons:

Butikschefen slutar vid årsskiftet: ”Ger mig ut på nya utmaningar”

Fredrik Nilsson slutar som butikschef för NossenLivs i Vimmerby och Matlådan i Vena vid årsskiftet. Foto: Ossian Mathiasson

Butikschefen slutar vid årsskiftet: ”Ger mig ut på nya utmaningar”

Matlådan i Vena och NossenLivs i Vimmerby blir av med butikschefen Fredrik Nilsson som har gjort klart med nytt jobb från och med årsskiftet.
”Tack alla för denna tid”, skriver Fredrik Nilsson i ett inlägg på Facebook. 

Annons:

Fredrik Nilsson var butikschef för Lifvs-butiken i Vena som plötsligt lades ner och anställdes i somras som butikschef för Hampus Thorstenssons och Elisabeth Wolmeryds obemannade butiker i Vimmerby och Vena.

I ett inlägg på Facebook meddelar Fredrik Nilsson att han lämnar jobbet som butikschef för de två butikerna vid årsskiftet. 

”Den 1 januari 2022 blir min sista dag här innan jag ger mig ut på nya utmaningar som Team Chef på Willys i Oskarshamn. Jag vill önska Hampus och Elisabeth lycka till med den fortsatta driften av butiken och jag ser fram emot att följa utvecklingen av Matlådan och jag hoppas ni kunder ser till att den finns i många, många år framöver”, skriver Fredrik Nilsson i ett inlägg på Facebook.

"Kan inte tacka nej"

Han tycker att det har varit en rolig resa att vara med och etablera två butiker, en i Vena och en i Vimmerby. 

”Trots att butikerna är obemannade så får man roliga och uppskattade kundmöten varje dag och jag har alltid sett fram emot att komma till butikerna. Men ibland får man ett erbjudande man helt enkelt inte kan tacka nej till, så därför har jag tagit det oerhört svåra beslutet att sluta på Matlådan”, skriver Fredrik Nilsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: