Annons:

Sök

Annons:

Sandra om tävlingsdebuten i skönhetsvärlden:

Sandra Fransson var extremt besviken föst, men är i efterhand nöjd med insatsen i skönhetstävlingen "Miss Europe Continental". Foto: Privat

Sandra om tävlingsdebuten i skönhetsvärlden: "Var fantastiskt kul"

Sandra Fransson från Vimmerby tävlade den gångna helgen i Miss Europe Continental och representerade Sverige. Hon har samlat på sig mycket erfarenhet inför framtiden.
– Det var fantastiskt kul, berättar hon några dagar efter upplevelsen.

Annons:

För Vimmerbyborna är 33-åriga Sandra Fransson främst känd som en duktig ryttare efter att i många år tävlat på hög nivå. 

Numera bor hon i Los Angeles och har satsat på en modellkarriär. Sandra Fransson från Vimmerby reste i förra veckan till Neapel för att tävla i "Miss Europe Continental" och representera Sverige.

Knappt 40 tävlade för olika länder och Sandra Fransson tog sig vidare till finalen när alla moment var klara. Hon slutade bland de tio främsta i skönhetstävlingen. 

– Det var fantastiskt kul och lite annorlunda. Det som var så roligt var upplevelsen av hela arrangemanget. Helheten så att säga, berättar Sandra Fransson några dagar efter upplevelsen.

Blev det som du hade förväntat dig?

– Det var över förväntningarna. Det var väldigt välarrangerat, men det är klart att jag blev lite besviken att jag var precis en av de sista finalisterna. Det var en stor upplevelse för mig och jag har fått många fina erfarenheter.

Marknadsför sig själv

Deltagarna representerade olika länder i Europa och det var flera olika moment under tävlingsdagen. Utröstningen skedde i omgångar och till sist var det bara en vinnare kvar, vilket alltså inte var Sandra Fransson.

Åskådarna på tävlingen var med och bedömde de tävlade tillsammans med en jury som betygsatte både intelligens och självsäkerhet. Tävlingens syfte beskrevs vara att "lyfta fram kvinnlig charm".

– Det som var väldigt trevligt var att man fick en fin gemenskap och hade väldigt kul tillsammans. Det var väldigt positiv energi.

Ett annat stort skäl till att Sandra Fransson ställde upp i tävlingen var att marknadsföra sig själv och hitta fler sponsorer. 

– I sig att vara där och representera sitt land ger ett värde hos andra. Nu har man byggt upp en del kontakter och får fortsätta bygga vidare på det. 

Är det för tidigt att säga vad det har gett?

– Ja, det är lite tidigt. Allt ska landa först, men jag har nyligen publicerats på två olika sidor i USA. Det är positivt och jag ska bara fortsätta nu.

Fått mersmak

Just nu är Sandra Fransson i Stockholm, men ska tillbaka till Los Angeles om någon vecka.

– Jag ska tillbaka dit, jobba med mina företag och det dagliga arbetet. Jag är modell för ett annat företag med smycken utöver mitt egna och jag har flera agenturer som vill samarbeta med mig. 

 Har du fått mersmak på att tävla?

– Ja, man får mersmak. Nu ser jag ju vad man kan förbättra. Jag är en tävlingsmänniska och därför får man mersmak. Just för stunden var jag extremt besviken, men nu i efterhand är jag ändå nöjd med hur det gick. Jag gjorde vad jag kunde, var mig själv och det räckte ändå långt.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: