Annons:

Sök

Annons:

LANSERADE PADELN I VIMMERBY – HALLÄGARNA TACKAR FÖR SIG

Niclas Samuelsson och Mathias Westerling släpper nu padelhallen i Vimmerby. Foto: Arkivbild

LANSERADE PADELN I VIMMERBY – HALLÄGARNA TACKAR FÖR SIG

Niclas Samuelsson och Mathias Westerling tog padeln till Vimmerby. Men nu lägger de ned Padelfour Vimmerby. Det skriver hallägarna i ett pressmeddelande. 

Annons:

Det var julen 2018 som Dagens Vimmerby kunde berätta att innebandyprofilerna Niclas Samuelsson och Mathias Westerling skulle satsa på en padelanläggning i Vimmerby.

Där och då visste inte många i Vimmerby ens vad det var för sport. Extremt många människor har därefter spelat padel i deras hall genom åren. 

Men nu är eran över. 

"Allt har sin tid. I slutet av april eller början av maj kommer vi inte driva padelhallen i Vimmerby längre", skriver Niclas Samuelsson och Mathias Westerling i ett pressmeddelande från Padelfour Vimmerby.

Söker några som kan ta över

Båda är glada över att man tog padeln till Vimmerby. 

"Vi vill rikta ett stort, varmt och innerligt tack till alla er som spelat hos oss sedan vi öppnade i april 2019. Dessa fem år har varit helt fantastiska och vi har tillsammans med er fått uppleva något helt unikt när en ny sport vuxit fram. Den stora anledningen till att vi startade PadelFour Vimmerby var för att skapa en mötesplats för padelspel året runt för att aktivt driva sporten framåt. Vi ville dessutom erbjuda Vimmerbys invånare möjligheten att börja med en ny sport för en hälsosammare livsstil. Det känner vi att vi har bidragit till och är mycket stolta över", skriver man.

Nu söker man padelentusiaster som kan tänka sig att ta över och driva anläggningen vidare. 

"Finns det någon eller några är ingen gladare än vi. En fräsch hall med väldigt fina banor och en mycket tillmötesgående hyresvärd gör möjligheterna stora att driva och utveckla padeln i Vimmerby". 

"Givetvis vemodigt"

Passionen och kärleken till sporten är fortfarande lika stor som när de båda öppnade padelhallen. 

"Så det är givetvis vemodigt att avsluta något som varit en så stor del av våra liv i mer än fem år. Samtidigt gläds vi åt alla trevliga människor vi lärt känna och alla roliga stunder i hallen. Vi säger som en känd författare en gång sa: Människorna, det är människorna vi kommer minnas bäst", skriver man.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: