Annons:

Sök

Annons:

Bageriet lanserar VH-bakelse – skänker pengar till klubben

Bageri Guldkringlan lanserar nu en VH-bakelse. Här är Cecilia Nunez och Joakim Hesselgård. Foto: Simon Henriksson

Bageriet lanserar VH-bakelse – skänker pengar till klubben

Många vill vara med och fira Vimmerby Hockeys avancemang till Hockeyallsvenskan. Bageri Guldkringlan släpper nu en särskild VH-bakelse – där en del av varje såld bakelse skänks till klubben.

Annons:

I lördags visste glädjen inga gränser i Arena Hansson Konsult & Konstruktion. Vimmerby Hockey vann kvalserien till Hockeyallsvenskan och tog steget upp i landets näst högsta division.

Storheter som IF Björklöven, Södertälje SK, AIK och förmodligen Djurgårdens IF kommer hit nästa säsong. Många vill nu vara med och fira klubbens avancemang.

Det lokala bageriet Guldkringlan har tagit fram en bakelse och stubbe under namnet Vimmerby Hockey. Det är en bakelse med klubbens logga på, där 25 procent av varje såld sötsak går till klubben.

– Både jag och Percy är otroligt hockeyintresserade. Vi är stolta sponsorer till VH och tycker att det är väldigt roligt med deras framgångar. Vi förstår också att alla behöver vara med och bidra rent ekonomiskt nu med tanke på licenser och hallen. Då vill vi dra vårt strå till stacken, säger vd:n Joakim Hesselgård.

Bra start

Percy Hesselgård var det som kom på idén i helgen. 

– Det är en bakelse och en stubbe med VH-loggan på och vi säljer den i våra butiken. För varje såld bakelse och stubbe går en del oavkortat till klubbens satsning till Hockeyallsvenskan. Genom det här kan folk göra en insats för att klubben ska få pengar. 

Försäljningen startade på tisdagen. 

– Vi har faktiskt fått iväg ganska många redan i dag på förmiddagen. 

Hur länge fortsätter ni?

– Så länge det finns ett intresse och bra försäljning. Det är bara för att vi vill bidra ekonomiskt också. Vi är redan sponsorer, men det här är en chans för gemene man att bidra som kanske inte själva kan lägga flera tusen kronor för att vara med och stötta. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: