Annons:

Sök

Annons:

Fabriken kommer hålla mer öppet i sommar – aktiviteterna uteblir inte

Fabrikens personal är glada över mer öppet på sommaren. Foto: Pressbild

Fabriken kommer hålla mer öppet i sommar – aktiviteterna uteblir inte

Tidigare har Allaktivitetshuset Fabriken inte haft öppet för vanliga besök under sommarlovet. Nu ändras det. I sommar kommer Fabriken ha mer öppet än tidigare.

Annons:

Allaktivitetshuset Fabriken, som riktar sig till barn och unga i Vimmerby, brukar erbjuda särskilda aktiviteter under de första veckorna på sommarlovet. Däremot brukar man inte hålla öppet för vanliga besök.

Den här sommaren ändras det och från den 3 juni kommer Fabriken ha öppet måndag till fredag. Öppettiderna varierar beroende på vilken dag det är.

– Vi känner att vi satt en annan organisation nu som gör att vi kan möta den efterfrågan vi fått på att hålla mer öppet i sommar, säger Camilla Karlsson, fritidsledare på Fabriken, i ett pressmeddelande.

Aktiviteterna kommer dock inte att utebli. Fabriken planerar för resor till både Öland och Västervik, men det finns också utrymme för spontana aktiviteter. 

– Tidigare har vi erbjudit alla sommarens aktiviteter vid särskilda tider men med det nya upplägget kommer vi att kunna vara mer spontana. Vill några ungdomar att vi åker och fiskar eller paddlar kanot kan två fritidsledare enkelt följa med och göra det, samtidigt som det är personal kvar och håller öppet för de som bara vill “hänga” eller göra aktiviteter på Fabriken. Vi hör från ungdomarna att de eftersöker mer spontana aktiviteter där de slipper anmäla sig dagar i förväg, säger Camilla Karlsson.

De nya öppettiderna gäller till och med vecka 27 då Fabriken stänger för semester. Därefter öppnar man åter vecka 33. 

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: