Annons:

Sök

Annons:

Kyckling återkallas – listeria har upptäckts

Foto: Kronfågel/Pressbild

Kyckling återkallas – listeria har upptäckts

Kronfågel återkallar fyra av sina kycklingspettsprodukter efter att listeria upptäckts i en av produkterna, enligt ett pressmeddelande.
Den aktuella produkten har inte nått butik men av säkerhetsskäl återkallas samtliga produkter som producerats samma datum och på samma produktionslinje.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

I fredags upptäckte Kronfågel att listeria upptäckts i en företagets produkter. Nu väljer de att återkalla samtliga produkter som producerats samma dag och i samma produktionslinje vid förädlingsanläggningen i Valla.

”Listerian har påvisats i vår normala processkontroll där vi kontinuerligt tar ut prover och analyserar efter olika bakterier både vid produktionsdag och vid bäst-före-dag. Företaget återkallar av säkerhetsskäl alla produkter som producerats på samma produktionslinje den aktuella dagen” skriver Kronfågel i pressmeddelandet.

Återkallelsen gäller fyra av Kronfågels kycklingspett som producerades den 3 november och som kan ha inhandlats mellan den 4 och 6 november.

Det handlar om "Kycklingspett Sweet Chili, 1600 gram", "Kycklingspett Mango Jalapeno, 1600 gram", "Kycklingspett Sweet Texas BBC, 1600 gram" samt "Kycklingspett Blandade örter, 1600 gram". 

Alla konsumenter som har produkterna ovan i kylskåp eller frys uppmanas att lämna tillbaka dem till butiken eller kontakta Kronfågels konsumentkontakt.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: