Annons:

Sök

Annons:

Brygghuset satsar på sportbar:

Nu testar Brygghuset intresset för en sportbar i Vimmerby. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Brygghuset satsar på sportbar: "Hoppas det finns ett intresse"

Fotboll, öl och burgare. Uppskattar du den kombinationen? Då kommer du gilla Brygghusets nya koncept.
– Vi hoppas att det finns ett intresse, säger pubchefen Maria Wester.

Annons:

Sportbarer finns i många städer i Sverige, men i Vimmerby har det haft svårt att få fäste. Nu hoppas Brygghuset kunna ändra på det.

I morgon testar man för första gången att sända två matcher från engelska Premier League och samtidigt erbjuda dryck och mat till besökaren.

– Vi testar nu och planen är att köra det här framöver. Vi har skaffat abonnemang och tv-apparater och det gör vi inte för ett enda tillfälle. Exakt hur det blir vet vi inte, men det kommer framför allt vara inriktat på fotboll, säger pubchefen Maria Wester.

Den här lördagen kan man se Aston Villa-Liverpool på eftermiddagen och Londonderbyt Watford-Chelsea på kvällen.

– Vi sänder två olika matcher och hoppas att det finns ett intresse i att gå ut, ta en öl, käka en middag och se på fotboll.  

Saknas det en sportbar i Vimmerby?

– Vi får se om det gör det. Vi vet att det finns fotbollsintresserade personer i Vimmerby och nu måste vi testa det här några gånger och se om det funkar. Vi har tre stora tv-apparater i den engelska delen, så var man än sitter kommer man att se väldigt bra. 

"Tror på det bästa"

Till att börja med kommer man att visa Premier League, den engelska högstaligan i fotboll, samt Champions League, Europas största klubblagsturnering. 

– Det är Premier League och Champions League som hamnar i fokus. I dagsläget har vi öppet onsdag till lördag, men ser vi att det finns ett stort intresse kan det bli utökade öppettider, säger Wester.

Detta eftersom Champions League spelas tisdagar och onsdagar. 

– Vi hoppas och tror på det bästa, och det vore roligt om det kunde funka. Jag är förhoppningsfull. Det här är en av många nysatsningar vi gör, under hösten har vi haft trubadurkvällar, öppna guidningar och vi ser att det finns intresse för det. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: