Annons:

Sök

Annons:

Nytt företag etablerar sig på Krönsmon – tar hela tre lokaler

Andreas Adlersson etablerar sig nu i företagslokalerna på Krönsmon. Foto: Simon Henriksson

Nytt företag etablerar sig på Krönsmon – tar hela tre lokaler

Företagaren Andreas Adlersson driver företaget Släpresurs i Västervik. Nu kommer han också att etablera sig i Klar Kvadrats företagslokaler på Krönsmon.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Tidigare jobbade Andreas Adlersson som säljare på Holmströms Bil i Vimmerby. Sedan 2019 driver han det egna företaget Släpresurs i Västervik.

Nu tar han beslutet att även etablera sig i Vimmerby.

– Efter moget övervägande väljer han att etablera sig här också. Det är jättekul tycker vi. Det fullt tempo här uppe nu och det är jättehäftigt. Det lyser i fönstren och knyts kontakter här uppe. Folk är verkligen nyfikna på etapp två, säger Jerker Ekelund, försäljningsansvarig.

Andreas Adlersson tror på Vimmerby och sin satsning. 

– Jag jobbar med hästtransporter, båtvagnar, EU-kärrar, biltransporter och skåpsläp. Det finns många hästintresserade här så jag tror att Vimmerby kan vara bra. Det kommer mest bli fokus på hästtransporter, men även vanliga släpvagnar, säger Andreas Adlersson.

Vill anställa på sikt

Han kommer vara kvar i Västervik och driva sina verksamheter parallellt.

– Det handlar om att bredda oss lite och hitta en större marknad. Just nu kör jag själv, men vi får se hur det utvecklar sig. Förhoppningen är att kunna anställa på sikt. Det ska bli väldigt kul att se hur det går här, säger Andreas Adlersson.

Han kommer att vara i Vimmerby vissa dagar.

– Det blir både och, men det är svårt att klona sig. Vissa dagar kommer jag vara här och annars handlar det om tidsbokade möten. 

Andreas kommer att ta tre hela företagslokaler.

– Det behövs för att få plats här, säger han.

"Över förväntan"

Utöver Släpresurs har Sandstedts El, Björklunds Fasad & Måleri samt Albin Knutsson, som driver eget vid sidan om sitt ordinarie jobb, etablerat sig i lokalerna.

– Det här är den fjärde nyföretagaren till vimmerby och det är jätteroligt. Det är lite över förväntan det här, säger Leif Sörensson. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: