Annons:

Sök

Annons:

Ny fin mäklarframgång för Edyta Hammar:

Edyta Hammar var bäst inom Svensk Fastighetsförmedling på att sälja villor och fritidshus. Foto: Pressbild

Ny fin mäklarframgång för Edyta Hammar: "Tacksam och stolt"

Mäklaren Edyta Hammar var en av vinnarna på Svensk Fastighetsförmedlings årliga galamiddag i Göteborg. Edyta Hammar vann i kategorin "Årets bästa säljare villor och fritidshus". 

Annons:

Edyta Hammar är fastighetsmäklare och franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Hultsfred, Vimmerby, Eksjö och Vetlanda.

Hon har tidigare rönt stora framgångar som mäklare och det fortsatte även under 2022. I samband med Svensk Fastighetsförmedlings galamiddag i Göteborg i fredags utsågs alla vinnare för det gångna året.

Närmare tusen medarbetare inom kedjan fanns på plats för festligheterna i Göteborg där bland annat årets lag, ledare, mäklare och rookie utsågs.

"Tacksam och stolt"

På kvällen delades priser i nio kategorier ut. I kategorin "Årets bästa säljare villor och fritidshus" var det Edyta Hammar från Vimmerby och Hultsfred som vann. Motiveringen var helt sonika att hon sålt flest villor och fritidshus under 2022. 

– Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam och stolt jag är för detta fantastiska pris. Jag vill ödmjukt tacka alla våra fantastiska kunder som år efter år ger mig detta förtroende. Utan dem hade detta inte varit möjligt, säger Edyta Hammar.

Hon tillägnar framgången "hela laget". 

– Jag har världens bästa kollegor som är bäst på det dom gör. Jag vill därför tacka mina fantastiska kollegor Elin Winnerhed och Stina Danielsson för ett fantastiskt samarbete vilket bidrar till att vi tillsammans är ett oslagbart team. Jag vill även tacka min underbara familj och fästman som varje dag stöttar och peppar mig.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: