Annons:

Sök

Annons:

BUTIK UPPHÖR I VIMMERBY: ”SKA LÄGGA MER TID PÅ VÅRA FAMILJER”

Jimmi Wickström, Kim Wickström och Natalie Skarhed Frisk meddelade på söndagen att Boston Weekend går i graven. Foto: Skärmdump

BUTIK UPPHÖR I VIMMERBY: ”SKA LÄGGA MER TID PÅ VÅRA FAMILJER”

Vimmerby mister en butik i centrum. Klädbutiken Boston Weekend upphör i sommar. Beskedet förmedlade delägarna Kim Wickström, Jimmi Wickström och Natalie Skarhed Frisk på sociala medier på söndagskvällen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Den populära Vimmerbybutiken Boston Weekend har funnits på torget sedan 2012 och skulle gå i graven 2021. 

”Vi har kommit till den punkten att vi känner att familj och vänner väger mer än företaget. Vi känner att vi inte orkar lägga den tid, kraft eller energi som krävs för att driva butiken vidare. Vi väljer familj och vänner före jobbet”, sa Kim Wickström då.

Några månader senare kom beskedet att Boston lever vidare i annan form och annan tappning. Kim Wickström, Jimmi Wickström och Nathalie Skarhed Frisk har drivit Boston Weekend sedan augusti 2021.

"Tråkigt besked för hela staden"

På söndagskvällen startade företaget en livevideo där de tre delägarna gick ut med information om att butiken upphör och att utförsäljningen startar på tisdag. 

”Det är ett tråkigt besked för hela staden. Det har varit fantastiska år. Vi har valt att inte förlänga kontraktet och det är på grund av att jag och Natalie ska bli föräldrar och att Jimmi är förälder. Vi ska satsa på våra familjer och lägga mer tid på våra familjer”, säger Kim Wickström under livesändningen. 

Förklaringen till beslutet är att de tre delägarna vill lägga mer tid och energi på familjen. 

– Vi lägger otroligt mycket på tid på Boston och har älskat att göra det. Vi har inte hunnit med våra familjer och nu när vi alla tre kommer vara föräldrar känner vi inte att tiden finns för att driva en sån här butik med den service och på det sätt vi vill driva en butik. Det har varit helt fantastiska år sedan 2012 och nystarten för två år sedan. Det har varit helt magiskt att se alla fina människor som har gått in den här butiken och gått ut från den med kläder från oss. Det har varit fina utbyten som har skapat oförglömliga minnen i den här lilla lokalen och i den här lilla staden. Vi ska satsa mer på våra familjer och mer tid ska gå till det. Det finns inte tid till att driva en sån här butik, det är så det är”, säger Kim Wickström. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: