Annons:

Sök

Annons:

FÖRETAG ETABLERAR SIG I VIMMERBY – FÖRSTA KONTORET I SMÅLAND

Lars Bjerke är vd för Fyrklövern som nu etablerar sig i Småland och Vimmerby. Foto: Pressbild

FÖRETAG ETABLERAR SIG I VIMMERBY – FÖRSTA KONTORET I SMÅLAND

Företaget Fyrklövern ekonomi och juridik AB expanderar och öppnar ett nytt kontor i Vimmerby. Totalt åtta personer ska arbeta på företaget i ett inledande skede.
– Vi har tittat på den här etableringen i över ett år, säger vd Lars Bjerke.

Annons:

Ett nytt företag etablerar sig med ett kontor i Vimmerby i höst. Det rör sig om Fyrklövern ekonomi och juridik AB som sedan tidigare finns på tio orter i landet, bland annat Linköping, Örebro och Västerås. 

Företagets satsning i Vimmerby blir det allra första kontoret i Småland.

– Vår plan är att växa på andra orter och det här blir vårt elfte kontor. Det finns flera anledningar till att det blir Vimmerby, men bland annat finns det ett intressant företagsklimat här. Dessutom har vi en nisch mot skog och lantbruk, och Vimmerby ligger i mjölkbältet för att prata branschspråk. Det passar vårt kundunderlag i regionen och det passar även vårt företag att verka mer i landsort än storstäder. Det är inte storstäder vi söker oss mot nu, säger vd:n Lars Bjerke. 

"Jätteroligt steg"

Fyrklövern hjälper människor att starta och driva lönsamma företag. De ger företagare rådgivning och stöd inom redovisning, juridik och lön. 

– Det här är på alla sätt ett jätteroligt steg för vår verksamhet. Vi har velat etablera oss här länge och det är med glädje som vi nu äntligen genomför vår expansion i Småland. Genom att få en etablering i Småland får vi mer muskler att satsa i både Östergötland och Småland. Vi har tittat på den här etableringen i över ett år och vår etablering bygger delvis på ett samarbete med Magnus Palmgård. Jag är en av grundarna och det känns jättespännande att kunna vara med på resan när vi öppnar i Vimmerby, säger Lars Bjerke, vd för Fyrklövern.

Det nya kontoret i Vimmerby ska öppna i oktober och kommer ligga på Sevedegatan 1. Nitins Rekond låg där tidigare. 

– Lokalerna håller på att iordningställas för oss nu. 

Åtta anställda från start

Redan från start kommer åtta ekonomer att arbeta tillsammans på kontoret i Vimmerby. 

– Det finns en fantastisk styrka i vårt företag som attraherar människor. Med glädje, engagemang och lärande strävar vi tillsammans efter att kunna erbjuda rådgivning till företagare i ännu större utsträckning i hela landet. Etableringen av det nya kontoret i Vimmerby är ett viktigt steg i den riktningen. 

Vem som blir kontorschef vill Lars Bjerke inte avslöja redan nu. 

– Vi kommer försöka göra ytterligare rekryteringar längre fram, men det är åtta personer som är anställda av oss och börjar redan under hösten. 

Fakta

Övriga orter där Fyrklövern finns: 

Brålanda, Enköping, Linköping, Sala, Uppsala, Västerås, Hallstahammar, Karlstad, Örebro och Stockholm.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: