Annons:

Sök

Annons:

ANRIK BUTIK TAR ETT NYTT GREPP – BYTER VD

Mikael Hansevi byter rollen som platschef mot att bli ny vd för Albins i Vimmerby. Samtidigt struktureras verksamheten om. Foto: Pressbild

ANRIK BUTIK TAR ETT NYTT GREPP – BYTER VD

Den anrika Vimmerbybutiken Albins strukturerar om verksamheten och byter vd. Mikael Hansevi efterträder ägaren Magnus Brogren på vd-posten. 

Annons:

Framöver kommer butiken skifta fokus och inrikta sig mer mot proffsmarknaden. Det kommer leda till "bättre tillgänglighet, utökat turbilschema, högre servicegrad, kompetent rådgivning och anskaffning av verktyg, maskiner, personligt skydd, infästningsdetaljer, förnödenheter m.m.", skriver bolaget i ett pressmeddelande. 

– Det här är ett naturligt steg att ta då vi ser en ökad efterfrågan med högt ställda krav från våra proffs- och industrikunder. Vi vill kunna vara förstahandsvalet här, säger Mikael Hansevi.

I butiken kommer sortimentet förändras och det blir också andra öppettider som mer följer proffsmarknaden och stängt på lördagar. Detta gäller från och med den 2 januari 2024. 

– Albins är och har alltid varit ett starkt varumärke i Vimmerby med omnejd. Utveckling och anpassning är en förutsättning för att kunna överleva vilket vi nu gör. Jag ser fram emot en spännande vidareutveckling och är säker på att vi blir ännu starkare tillsammans med våra kunder framöver, säger Magnus Bogren, ägare och numera före detta vd. 

Bolaget har avböjt ytterligare kommentarer tills vidare. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: