Annons:

Sök

Annons:

Lokalt företag släpper ny sommarkollektion

Åbro Bryggeri har släppt ännu en sommarkollektion. Foto: Pressbild

Lokalt företag släpper ny sommarkollektion

Det lokala företaget Åbro Bryggeri släppte sin första sommarkollektion sommaren 2021. Nu har man släppt sin fjärde kollektion. 

Annons:

Den allra första kollektionen, som släpptes sommaren 2021, sålde slut på mindre än två veckor. Sedan dess har bryggeriet fortsatt sin satsning på kollektioner, både sommar och vinter.

Nu har den fjärde sommarkollektionen, "Från Bryggeriet Till Beachen" inspirerad av varumärket "Ey´bro" släppts. Det var hösten 2020 som succéölen kom ut på Systembolaget och snabbt blev en populär favorit. 

Nu går det att köpa den nya kollektionen som innehåller bucket hat, oversized t-shirt, skjorta, shorts, badbyxor och tofflor. Modellerna som frontar årets kampanj är anställda från Åbro Bryggeri. 

– Den här lanseringen ligger oss varmt om hjärtat. Vi ville skapa en kampanj som inte bara visar upp våra nya produkter, utan som också berättar historien om både platsen och människorna bakom Ey’Bro-succén. Genom att använda våra egna anställda som modeller i kampanjen hoppas vi på att kunna återspegla den känsla av samhörighet och stolthet som finns här i vår verksamhet. Vi är stolta över vilka vi är, och vi är ingenting utan våra medarbetare, säger Linn Wanderoy, junior varumärkeschef på Åbro Bryggeri.

Kollektionen finns till försäljning i limiterad upplaga i Åbros shop från och med i onsdags.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: