Annons:

Sök

Annons:

Nytt fint pris för hotellet –

Martina Andersson är hotellchef på Vimmerby Stadshotell. Foto: Pressbild

Nytt fint pris för hotellet – "Otroligt stolt"

Källaren på Vimmerby Stadshotell var stängd i över 20 år. Satsningen på att väcka liv i lokalerna blev en succé och nu prisas man ännu en gång. 

Annons:

För två år sedan tog ledningen beslut om att väcka liv i lokalerna i källaren på Vimmerby Stadshotell. En spaanläggning byggdes och anläggningen stod klar i oktober förra året. 

För satsningen har Vimmerby Stadshotell prisats flera gånger. Nu är det dags igen. I dagarna utsågs man till bästa spaanläggning i Kalmar län av EU Business News och Scandinavian Business Awards 2024. 

"För att fastställa resultaten tar EU Business News jury och forskargrupp hänsyn till det engagemang, den expertis och den innovation som de nominerade visar genom nomineringsinformation och upplevelse. Vårt meritdrivna tillvägagångssätt har gett oss mycket framgång och beröm under hela dess användning och förstärker vår ståndpunkt att vinnare inte avgörs av popularitet av röster, utan av deras faktiska prestation.Hotel & Spa of the Year 2024 - Kalmar County – Vimmerby Stadshotell ... i Scandinavian Business Awards 2024", stod det i motiveringen skriver Stadshotellet i ett pressmeddelande.

Hotellchefen Martina Andersson säger så här om utmärkelsen:

– Jag är såklart otroligt stolt över att vårt hårda arbete visar sig i olika sammanhang och det är klart att det är fint att få utmärkelser. Vi jobbar hela tiden med att bli bättre på det vi gör. Vi har ett magiskt hotell i form av inredning och atmosfär och vi har engagerade och fantastiska medarbetare. Att få en sådan utmärkelse vi nu fått stärker oss i att vi är på helt rätt väg som påbörjades 2022. 

Målet är att Stadshotellet ska vara en året runt-destination. 

– Vi ska vara ett högkvalitativt hotell med restaurang, konferens- och spaanläggning där vi sedan februari också är ett av åtta hotell i Skandinavien som har priviligiet att tillhöra World Hotels Crafted-segmentet inom Best Westerns varumärkesportfölj, säger Martina Andersson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: